Kaupunkiloma Helsingissä

Helsinki on paitsi pääkaupunkimme, se on myös suosittu turistikohde, jossa yhdistyy upea merellinen sijainti, ainutlaatuinen pohjoismainen kulttuuri, historiallinen ja moderni arkkitehtuuri sekä luonto. Suomen historia ensin Ruotsin, sitten Venäjän osana ja myöhemmin itsenäisenä valtiona on voimakkaasti läsnä Helsingin arkkitehtuurissa ja rakennuksissa. Verrattuna useimpiin Suomen kaupunkeihin, Helsingissä on säilynyt todella paljon vanhaa arkkitehtuuria ja kokonaisia asuinalueita, joissa kaikki rakennukset ovat ainakin sata vuotta vanhoja.

Hotelli Helsinki

Majoittuminen Helsingissä on helppoa sen laajan hotellitarjonnan ansiosta. Hotelleja on tarjolla joka budjetille, ja lähes kaikki hotellit sijaitsevat joko keskustassa tai lyhyen kävelymatkan päässä sieltä. Esimerkiksi St. George hotelli Helsinki on upea vaihtoehto niille, joille hotelli ei ole pelkkä yösija, vaan olennainen osa matkan tarjoamia nautintoja.

Tekemistä riittää

Helsingissä on aina tekemistä ja tapahtumia, ja helpoin tapa saada niistä tietoa on kaupungin tapahtumien nettisivuihin tutustuminen. Riippuu vierailijan omasta mausta, mitä lomallaan haluaa tehdä, sillä Helsinki tarjoaa kaikkea: konsertteja, teatteria, museoita, oopperaa, ravintoloita, luontoretkiä, rantoja, yöelämää ja ostosmahdollisuuksia. Ei olekaan liioiteltua sanoa, että Helsingissä yhdistyy koko Suomen parhaat ominaisuudet.