Nappaa seuraavat kotimaanmatkan lomakuvat käytetyllä Applen laitteella

Vaikka korona-aika on tuonut arkeemme paljon ikäviä haasteita, takaiskuja ja rajoituksia, on se opettanut meille jotain hyvääkin. Euroopan ja kaukomaiden rajojen ollessa kiinni, kymmenet tuhannet suomalaiset ovatkin “joutuneet” purkamaan matkakuumettaan kotimaan kohteissa.

Ikuista seuraavat lomakuvat kotimaanmatkalta käytetyllä Applen laitteella

Kotimaanmatkailun lisääntyessä myös monet neitsytmatkaansa kotimaassa tehneet matkailijat ovat huomanneet, kuinka uskomattomia kohteita myös oma kotimaamme pitää sisällään; Ahvenanmaan upeat saaristot, Lapin yöttömät yöt, koskemattoman luonnon ympäröimät kansallispuistot, menevät kaupunkilomat Turussa, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa…

Kun asiaa tarkemmin aletaan miettimään, Suomi tarjoaa myös kotimaan matkailijalle uskomattomia elämyksiä, joita varmasti jaksetaan muistella vielä vuosienkin päästä, ja mikäs sen parempi, jos saat ikuistettua nämä hetket myös puhelimeen!

Uusimpien Applen laitteiden kamerat tarjoavat jo niin hyvän kuvanlaadun, että kotimaanmatkan lomakuvia kehtaisi esitellä läheisille myös suuremmalla näytöllä. Edistyneiden kameratoimintojen ansiosta myös noviisi pystyy nappaamaan Applen laitteella jo varsin hienoja kuvia muutamaa perustoimintoa säätämällä.

Monet kuitenkin tietävät, että uudesta Applen laitteesta joutuu kuitenkin maksamaan jonkin verran rahaa. Lisäksi kaikki eivät halua olla päivittämässä koko ajan uuteen puhelimeen ja tablettiin, jos vanhakin vielä toimii. Tällöin hyvänä vaihtoehtona on ostaa seuraava Applen laite käytettynä mresell.fi-verkkokaupan jälleenmyyjältä.

Miksi valita käytetty Applen laite?

Kun ostat Applen laitteen käytettynä, säästät sekä lompakkoa että luontoa. Sen lisäksi, että onnistut nyt nappaamaan täydellisiä kuvia seuraavalta kotimaanmatkalta, ostat Applen laitteen turvallisesti tunnetulta jälleenmyyjältä, jonka kaikki myynnissä olevat laitteet on tarkastettu valtuutetun Apple-teknikon toimesta. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että saat postissa laitteen, joka varmasti toimii, ja mikäli laitteen käytössä esiintyy käytön yhteydessä ohjelmistovikoja, mResellin 12 kuukauden takuu kattaa nämä viat – aivan kuten uudessakin laitteessa!

Applen laitteen ostaminen on siis huomattavasti turvallisempaa mResellin kautta kuin suoraan edelliseltä omistajalta. Monet välttävätkin arvokkaampien laitteiden ostamista yksityisten kauppojen kautta, sillä markkinoilla liikkuu sekä varastettuja laitteita että huijareita. Kun tilaat seuraavan Applen laitteen käytettynä luotettavalta jälleenmyyjältä, voitkin olla varma, että saat tuotteen juuri siinä kunnossa kuin mitä sen tuotekuvaus kertoo.

Löydät mResellin verkkokaupasta myös täysin käyttämättömiä laitteita, joita ei välttämättä ole poistettu alkuperäispakkauksesta ollenkaan. Jos puolestaan haluat säästää enemmän, voit tilata verkkokaupasta itsellesi enemmän käytetyn, mutta edelleen täydessä toimintakunnossa olevan laitteen. Parhaimmillaan voit säästää käytetyn Applen laitteen ostossa jopa 70% verrattuna uuden laitteen kustannuksiin.

Saat lisäksi laitteelle ilmaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden sekä nopean hiilineutraalin toimituksen, joten olit sitten suunnittelemassa jo seuraavaa kotimaanmatkaasi lyhyellä varoitusajalla, tilaamasi puhelin tai tabletti ehtii varmasti mukaan uusiin seikkailuihin!