Kaunis lomamökin tapetti luo viihtyisät puitteet mökkilomalle

Upeat lomamökit ovat tärkeä osa suomalaista matkailua ja lomailua! Mökille on mukava mennä rentoutumaan ja lataamaan akkuja ja omaa mökkiä on myös mahdollista vuokrata kotimaan turisteille. Ehkäpä innostut pistämään pystyyn ihan ammattimaisen lomamökkibisneksenkin. Tällä voi olla yllättäviä seurauksia! Suomalaisia sanotaankin mökkikansaksi – eikä syyttä! Jos haluat piristää lomamökkisi ilmettä hetkessä ja melko pienellä vaivalla, kannattaa harkita mökin seinien tai vaikkapa yhden tehosteseinän tapetoimista viihtyisällä tapetilla. Luot näin viihtyisät puitteet mökkilomaa varten – joko itsellesi, omalle perheellesi tai vieraillesi! Löydät tästä artikkelista hyvät vinkit kauniin lomamökin tapetin ostamiseen ja valitsemiseen näppärästi netistä!

Tutustu Kotitapettiin!

Kaunis lomamökin tapetti löytyy Kotitapetilta! Voit ostaa haluamasi tapetit näppärästi netistä Kotitapetin verkkokaupasta. Löydät sieltä helposti etsimäsi tapetit ja verkkokauppa jopa räätälöi tarvitsemasi tapettiliiman sekä -rullien määrän tilauksesi mukaan. Jos tapetoiminen ei ole sinulle kovin tuttua, kannattaa tutustua Kotitapetin asennusoppaaseen ja hankkia sivuston oma DIY-työkalusetti.

Vinkkejä tapetin valintaan

Kotitapetin näppärät filtterit ja kategoriat auttavat sinua tekemään oikeat valinnat! Voit etsiä lomamökkiisi sopivaa tapettia vaikkapa tapetin kuvion mukaan. Usein lomamökkiin halutaan luoda erityisen luonnonläheistä tunnelmaa, joten esimerkiksi kukka-, lehti-, lintu- tai eläinkuviot voivat sopia erityisen hyvin tällaisiin tiloihin. Väreinä kannattaa suosia maanläheisiä värejä, jotka eivät erotu liiaksi ympäröivästä luonnosta, ja jotka luovat tilaan rauhallisen tunnelman.

Kukkakuvioisista tapeteista esimerkiksi Nocturne -tapetti on upea vaihtoehto. Tapetti on näyttävä mutta rauhallinen. Se on Boråstapeter-tuotemerkin tapettia ja kuuluu suosittuun Nocturne Special Edition -mallistoon. Asennettaessa tätä tapettia sen kuviot tasakohdistetaan seinällä. Voit luoda tällä tapetilla esimerkiksi näyttävän tehosteseinän mökin olo- tai makuuhuoneen yhteen seinään ja vaikkapa maalata mökin muut seinät tehosteseinän väreihin sopivalla sävyllä. Näin luot mökkiin näyttävän mutta harmonisen kokonaisuuden.

Kotitapetilta löytyy useita upeita lintu-aiheisia teemoja. Esimerkiksi Woodland Chorus Cream/Multi -tapetti sopii hyvin suomalaisen mökkeilijän sielunmaisemaan. Tapetti on Sanderson-tuotemerkiltä ja se kuuluu Woodland Walk -mallistoon. Tapettia asennettaessa kuviot vuorokohdistetaan. Tämä tapetti on saanut asiakkailta arvosanan erinomainen.

Upea tapetti kilpailuvalttina

Jos haluat tarjota lomamökkiäsi turistien käyttöön maksua vastaan, kannattaa muistaa, että tällakin alalla kilpailu on yllättävän kovaa ja asiakkaat entistä vaativampia. Upea tapetti voikin olla oivallinen kilpailuvaltti, sillä se voi auttaa mökkiäsi erottumaan joukosta ja houkuttelemaan asiakkaita juuri sinun mökkiisi.

Juuri nyt erityisen suosittu vaihtoehto ovat pikkuruiset tiipiin malliset mökit, joihin mahtuu vain kaksi sänkyä ja joiden etuseinä on valmistettu lasista. Lasinen seinä tarjoaa mökkivierailijoille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista jopa juuri ennen nukahtamista. Jos sinulla on upea rantatontti, mutta sinulla ei ole varaa rakennuttaa tontillesi luksusmökkejä, kannattaa harkita tällaisia pikkumökkejä, joiden hankintakustannukset ovat melko matalat ja ylläpito helppoa. Myös näissä mökeissä pienet tapettiyksityiskohdat voivat auttaa sinua ja mökkejäsi erottumaan asiakkaiden silmissä joukosta positiivisella tavalla.