Nauti Hotel Kämpin ylellisistä palveluista aivan Helsingin sydämessä

Tervetuloa Helsinkiin! Oletko koskaan vieraillut ylellisesti sisustetussa Hotel Kämpissä? Haluaisitko, että sinua hemmotellaan kuin kuningasta tai kuningatarta merinäköalan, porealtaan, suussa sulavan, taidokkaasti valmistetun ruoan ja laadukkaiden viinien avulla? Ehkä haluaisit myös päivän päätteeksi pulahtaa lämpöiseen kylpyyn ja helliä ihoasi korkealuokkaisten Espa-kylpytuotteiden avulla?

Hotel Kämp hellii sinua kokonaisvaltaisesti koko vierailusi ajan

Asiakasystävällisen Hotel Kämpin sviitti Helsinki -palveluun kuuluu, että sinut otetaan vastaan tervetulleena kaikkialla hotellissa: pikkolotiimissä, vastaanotossa, Concierge-palvelussa ja huonepalvelussa. Päivän päätteeksi

ylellinen sviitti Helsinki hemmottelee jokaista vierailijaansa maailmalla tunnetun ja erittäin suositun turndown-palvelun avulla. Ja ennen pään tyynyyn laittamista pitää tietenkin kokea hyvää tekevä Hotel Kämpin saunaosasto laadukkaine höyrysaunoineen.

Saisiko siis olla lempeä ja lämpötilaltaan alhaisempi höyrysauna vai pidätkö enemmän perinteisen “kotisaunan” palveluista? Tiesitkö, että sviitti Helsinki tarjoaa molemmat korkealuokkaisten hoitojen, hemmottelevan hieronnan ja hoitavien eteeristen öljyjen kera?

Upper Lounge, eli yksityinen olohuone

Vierailijat kaikkialla maailmasta ovat ihastuneet Hotel Kämpin “kesään”, eli

tuoksuviin, silmiä hivelevän kauniisiin kukkiin ja huoneiden ikkunoista sisään tulevaan aitoon auringon valoon. Mikä sen hienompaa! Ei siis ihme, että monien asiakkaiden suosima sviitti helsinki saa aikaan rentouttavan tunnelman, joka lisää energiaa ja hyvää oloa tuleviksi päiviksi!

Arvostettuna sviittivieraana saat ykkösluokan palvelua koko vierailusi ajan.

Onko sinun mieleesi runsas, herkullinen aamiainen buffet-tyyliin vai nautitko enemmän suussa sulavasta aamiaisesta huoneeseen tarjoiltuna?

Tule sinäkin tutustumaan ja kokemaan itse, kun Helsinki tarjoaa parastaan. Helsingissä on helppo viihtyä aivan jokaisena vuodenaikana ja kevään tullessa kesä on aina päivän lähempänä.

Jos haluat nauttia lomastasi tai työmatkastasi aivan omassa rauhassasi, niin kerro se jo etukäteen huonetta varatessasi hotellimme ammattilaisille.

Saat korkealuokkaisen yksilöllistä palvelua juuri sinun tarpeesi huomioon ottaen. Ja mikä sen hienompaa kuin sviitti Helsinki tunnelmaan kuuluva hienostunut rentoutuminen Upper Loungessa, eli yksityisessä olohuoneessa aivan Esplanadin maisemien tuntumassa?

Kuulostaa aivan ihanalta, joten milloin sinä olet viimeksi vieraillut merellisen Helsingin sydämessä loma-, työ tai muissa asioissa? Tervetuloa Hotel Kämppiin!