Suvaitsevaisimmat Helsingin hotellit tutuksi: Klaus K Hotel

Helsingistä löytyy monia suvaitsevia hotelleja, jotka tarjoavat vaativalle matkailijalle toinen toistaan upeampia elämyksiä ja joissa myös erityisryhmien edustajat kokevat olonsa tervetulleiksi. Esittelemme tässä artikkelissa yhden parhaista vaihtoehdoista kategoriassa suvaitsevaisimmat hotellit Helsinki. Esittelyssä on siis tällä kertaa Klaus K Hotel.

Mistä Klaus K löytyy?

Klaus K Hotel sijaitsee upealla paikalla Bulevardilla Helsingin sydämessä. Hotellilta onkin vain kävelyetäisyys Helsingin upeisiin nähtävyyksiin sekä monipuolisiin palveluihin. Hotellin osoite on Bulevardi 2-4.

Ekslusiiviset palvelut

Klaus K Hotel tarjoaa asiakkailleen eksklusiivisia palveluita, joten se sopii hyvin myös vaativaan makuun. Ensinnäkin Klaus K Hotellista löytyy erikoisia huoneita monenlaiseen makuun. Valikoima on yksi monipuolisimmista hotellit helsinki -kategoriassa. Tarjolla on esimerkiksi taidehuoneita, kuten Taidesviitti Katja Tukiainen ja The Nympheous Suite ja Sky-huoneita, kuten Sky Suite ja Sky Balcony.

Erikoisten huoneiden lisäksi tarjolla on erityisiä räätälöityjä tuotepaketteja, upeita brunsseja, maittava hotelliaamiainen ja paljon muuta. Perinteisen hotellihuonevarauksen lisäksi hotellista on mahdollista varata myös pöytä, pyytää kokoustarjous tai järjestää häät. Mahdollisuuksia on monia ja ilmapiiri on erityisen suvaitseva.

Suvaitseva ilmapiiri

Tässä hotellissa arvostetaan rohkeutta, ennakkoluulottomuutta ja humaaniutta ja asiakkaat ovatkin tervetulleita Klaus K Hoteliin omana itsenään. Hotellin kunnianhimoisena tavoitteena on luoda tasa-arvoisuutta maailmaan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Klaus K Hotel tarjoaa tilaa monimuotoiselle olemiselle ja monenlaisille äänille.